Kino4ua.com
R

Гламурний бізнес

Рік:
Ор. назва:
Like a Boss
Країна:
США
Режисер:
Міґель Артета
Тривалість:
01:23:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Ця чудова американська комедія розповідає історію про жіночу дружбу, яка перевіряється на міцність жорстоким світом б'юті-бізнесу. Дві кращі подружки Мія і Мел - головні героїні «Як бос» створюють власну б'юті-компанію, але конкурувати з гігантами цього бізнесу їм не по зубам.
Коли найбільша компанія галузі під керівництвом Клер Місяця пропонує подругам викупити їх фірму, ті розуміють, що це - їхній єдиний шанс закріпитися в світі краси. Однак, ця вигідна угода може поставити під загрозу дружбу двох кращих подруг.
Кращі подруги Міа і Мел живуть собі на втіху, керуючи власною косметичною компанією, яку створили з нуля. На жаль, вони по вуха в боргах, але поблизу перспектива пропозиції викупу від титану галузі Клер Місяця, що ставить під загрозу дружбу дівчат. ©Kino4ua Гламурний бізнес 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?