Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Зелена кофта

Рік:
Ор. назва:
Zelena Kofta
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Володимир Тихий
Тривалість:
01:43:18
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Дія фільму відбувається в наші дні. В одному зі спальних районів великого міста зникає 7-річна дитина. Після місяця безуспішних пошуків старша сестра хлопчика бере справу у свої руки. Вона впевнена, що знає, хто викрав брата. Відчай, почуття провини і безсилля - чи достатньо цього для виправдання страшної помсти? ©Kino4ua Зелена кофта 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Критик
    Критик
    16 серпня 2020 20:38
    + +1 -
    "Російськомовні підлітки розмовляють про „дєнь пабєди“ та українських фашистів" і б'ють за те, що ти розмовляєш українською...Ні революція ні навіть війна не змінитиь таких виродків, які народять нових і навчать такого ж, а влада, а влада як мінімум мовчки на це дивиться, а не одноразово і провокує на таке, ще й зомбоящик та інтернет з кацапськими блоХерами будуть зомбувати і далі сопливих ідіотів,та дегенератів, які ностальгують за совком...
  2. Істина
    Істина
    15 серпня 2020 15:57
    + +1 -
    Чи вартий він перегляду? Тут нехай кожен вирішує сам,тому що картина не для домогосподарок чи підліткового екшина,українофобам також мимо. Для себе я визначив, що він вартий уваги.
    Коротко сюжет чудово описаний в шапці, є і чудовий відгук кінокритика:
    видання «Наше слово» зауважив, що авторам стрічки «дуже добре вдалося передати атмосферу сучасної України, людей, які до кінця не розуміють, де вони живуть і що навколо відбувається. Російськомовні підлітки розмовляють про „дєнь пабєди“ та українських фашистів, службовці спілкуються українською мовою, а суспільство, залежно від контексту, раз говорить українською, а раз російською, або двома мовами одночасно.»