Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ворон 2: Місто Янголів

Рік:
Ор. назва:
The Crow: City of Angels
Країна:
США
Режисер:
Тім Поуп
Тривалість:
01:25:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Після страшних подій в Денвері минуло кілька років. У Лос-Анджелесі дух містичного ворона воскрешає Еша Корвена, чоловіка, спраглого помсти за вбивство свого сина Денні. За давнім повір'ям, синьо-чорний ворон відносить душі померлих людей в країну мертвих. Але якщо їх смерть була насильницькою, душі не зможуть знайти спокій. У таких випадках міфічний ворон повертає їх до життя, щоб люди змогли помститися своїм убивцям. Еш з сином були вбиті за наказом наркобарона-сатаніста Юди, після того як випадково стали очевидцями кривавих розборок наркодилерів. Тим часом героїні першої частини цієї містичної саги, місцевої тату-художниці на ім'я Сара, сняться віщі сни. У них вона бачить незнайомого чоловіка і його маленького сина, з якими жорстоко розправляються злочинці. Це і є Еш і Денні. Дівчина дуже добре знає легенду про ворону, особливо після того, що сталося кілька років тому з її покійним другом Еріком Дрейвеном. Одного разу вночі міфічна птиця приводить дівчину до місця вбивства хлопчика і його батька які їй приснилися. Чоловік зі сну постає перед Сарою, піднявшись з мертвих. Одягнувшись в традиційне траурне вбрання, він під керівництвом ворона починає вершити відплату над членами банди наркоторговців і жадає розправи з їх ватажком Іудою, а Сара стає йому вірним союзником. Особливий інтерес викликає фінал кінокартини. Який шлях обере Еш, щоб залишитися з коханою Сарою? Чи зустрінеться він в потойбічному світі зі своїм обожнюваним сином? ©Kino4ua Ворон 2: Місто Янголів 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?