Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Космічні сили (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Space Force
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Грег Даніелс, Стів Керрелл
Тривалість:
00:30:54
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio, IdeaFilm, LostFilm, NewStudio, Кубик в кубе
Проект пропонує глядачам цікаву історію про те, як один з представників армії Сполучених Штатів Америки, а точніше генерал Марк Нарід, став одним з керівників нового відділення, шостий бази космічних сил. Ці нові підрозділи в армії Сполучених Штатів Америки тільки починають набирати вагу. Марк разом з сім'єю для проходження служби змушений перебратися на нове місце проживання. Тут в Колорадо головному персонажу належить виконувати особливо важливі доручення. Масштабна і глобальне завдання - досягти космічного домінування, а локальна здається вельми простий - доставити на Місяць нові черевики. ©Kino4ua Космічні сили (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?