Kino4ua.com
R

Паркер

Рік:
Ор. назва:
Parker
Країна:
США
Режисер:
Тейлор Хекфорд
Тривалість:
01:58:40
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой - професійний злодій з моральним принципом: убогих не грабувати! У кримінальному світі і для близьких людей він відомий як «Паркер». Йому вдаються прості і елегантні комбінації, за допомогою яких герой обчищає кишені багатих американців. Зазвичай Паркер працює в команді, не стало винятком і нове завдання. Отримавши наводку від старого злодія на ім'я Херлі, герой і його «колеги» вирішують пограбувати ярмарок. Херлі - добрий друг Паркера, а ще він батько його дівчини Клер. Злодій довіряє старому, але не знає, що його подільники задумали недобре. Після того, як операція була завершена, настає час ділити награбоване. Ось тільки Меландер, під керівництвом якого діяли бандити, пропонує не витрачати гроші, а вкласти їх в нову справу. Паркер відмовляється, і Меландер пропонує «прибрати» незгодного. У цьому його активно підтримує Хардвік, з яким у героя частенько бувають конфлікти. Розправившись з «колегою», бандити продовжують свій шлях. Однак з'ясовується, що Паркер живий, здоровий і скажено зол на зрадників. Тепер йому просто необхідно помститися своїм колишнім соратникам. Поміркувавши, він придумує розкішний план помсти. Пункт перший: прикинутися мільйонером з Еквадору, пункт другий: купити квиток до Палм-Біч, пункт третій: знайти собі сексуальну напарницю. Їй стає авантюристка Леслі Роджерс, яка тимчасово працює в якості агента з нерухомості і готова на все заради того, щоб заробити. Ця парочка покаже всім навколо, як працюють справжні «круті» хлопці! ©Kino4ua Паркер 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?