Kino4ua.com
R

Важка мішень

Рік:
Ор. назва:
Hard Target
Країна:
США
Режисер:
Джон Ву
Тривалість:
01:39:33
Переклад:
Українська мова Україна | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Колишній розвідник морської піхоти Ченс Будро вже кілька років перебуває у відставці. Одного разу до безробітного моряку звертається за допомогою молода жінка. Вона приїхала в місто на пошуки зниклого батька, який брав участь у В'єтнамської війні. Разом вони намагаються з'ясувати, що сталося з ветераном. Ченс дізнається, що батько дівчини став бідняком і бродить по місту. Через кілька днів поліція повідомляє героям про знайдене на згорілому складі тіло. Дівчина впізнає в ньому свого зниклого батька. Але навіщо комусь вбивати невинного бідняка? Це питання схвилювало і Будро. Він вирішив дізнатися всю правду про загибель ветерана. Колишній морський піхотинець довідається про страшне угруповання. Банда знаходить людей без рідних або близьких, які про них турбуються, і роблять їх живою мішенню для міських товстосумів. Угруповання виявляє, що Ченс в курсі їх безжальної гри, і починає вести на нього полювання. Ось тільки для них він досить важка мішень, адже Будро служив у морській піхоті і ще не встиг розгубити своїх навичок. Герою належить зробити все можливе заради порятунку свого життя і багатьох інших людей. ©Kino4ua Важка мішень 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Dmitry
    3 червня 2020 17:57
    + 0 -
    Здравствуйте,
    Понимаю, что Вы можете быть очень заняты. Когда будет время, можете посмотреть сообщение выше о предложении по рекламе.
    Или с кем я мог бы обсудить детали?