Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ван Піс / Великий куш (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
One Piece
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Уда Коносуке
Тривалість:
00:24:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Клан Kaizoku, Багатоголосий закадровий | QTV, Двоголосий закадровий | Jakob&akainu19, Субтитри | AlmostB
Переклад:
Російською - Оригінал
Дане аніме переносить нас у той час, коли піратство було модно, поширене і вважалося поганою справою. Саме в цю епоху багато марили, скарбами і золотом, багато хто тільки про це і говорили, але ж були й ті, хто зумів досягти успіху в цій справі. Адже тільки цим людям було підвладне море, в чиїх глибинах зберігалися незліченні багатства. Тому, пірати борознячи простори постійно боролися між собою, намагаючись роздобути дивовижні і незліченні скарби, які називалися «Ван Піс». Це був дійсно неймовірний скарб, який дуже довгі роки збирав легендарний і дуже відважний капітан Золотий Роджер. Він був сміливим, спритним, сильним і жадібним до скарбів, тому по праву може носити звання Короля Піратів. Тільки ось після своєї смерті він ні кому не сказав, де сховав даний скарб і як його знайти, тому пірати з різних куточків намагаються відшукати заховані ним скарби. Головним героєм цього аніме є молоденький хлопчина Манка Д. Луффі, який з самого дитинства мріяв стати справжнім піратом. Його вабили ці незвідані простори і скарби, які він так само хотів відшукати. Так само було в цьому хлопчині дещо незвичайне і навіть неймовірне. У дитинстві він абсолютно випадково з'їв невідомий диявольський фрукт, який дозволяє будь-якій людині придбати абсолютно неймовірні можливості. Так наш головний герой перетворився в гумову людину! ©Kino4ua Ван Піс / Великий куш (1 Сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?