Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Легіонер

Рік:
Ор. назва:
Legionnaire
Країна:
США
Режисер:
Пітер МакДональд
Тривалість:
01:38:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Російською - Оригінал
Ален Лефевр - професійний боксер, що утримує титул чемпіона. 1925 рік був для нього не найкращим, так як чоловік заборгував Люсьену Галгані. Мафіозі готовий пробачити борг і заплатити Алену, якщо той проведе поєдинок і програє противнику Жюло. Головний герой погодився, втім, вибору у нього не було. Якби боксер відмовився, то постраждали б його близькі. Ален мріяв отримати хороший гонорар від програшу і виїхати в Америку разом з братом Максимом і коханою Катріною, яка була коханкою Галгані. Бій почався, але Лефевр не зміг витримати насмішок суперника, вийшов з себе і завдав нищівного удару, який відправив Жюло в нокаут. Йому довелося бігти з рингу, щоб зберегти життя. Люди мафіозі погналися за Аленом, але йому вдалося втекти. Корумповані поліцейські і підлеглі Люсьєна почали пошуки чоловіка. Його не вдалося виявити, тому вони вбили брата, а дівчину привели до мафіозі, щоб той розправився з нею. Головний герой розуміє, що бігти йому нікуди, тому знаходить інший спосіб сховатися, ставши добровольцем у Французькому легіоні. Новобранець відправився з іншими легіонерами в Марокко, де йшла жорстока війна. Виснажливі тренування зробили з нього справжнього воїна. Але як довго Алену вдасться ховатися від кримінального авторитета? І чи зуміє він вижити в суворих боях, щоб повернутися і помститися кривдникам? ©Kino4ua Легіонер 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?