Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Створити сім'ю (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Trying
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Джим О'Хенлон
Тривалість:
00:30:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило, Багатоголосий закадровий | BaibakooTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ніккі і Джейсон щиро люблять один одного. Вони вже давно разом і впевнені в тому, що їхні стосунки потрібно перевести на інший рівень. З цієї причини герої серіалу «Створити сім'ю» намагаються завести дитину. Однак незабаром з'ясовується, що все значно складніше, ніж їм здається. Незважаючи на регулярні спроби і звернення до фахівців, молода пара продовжує залишатися бездітною.

Безпліддя стає для закоханих головною перешкодою на шляху до щасливого сімейного життя. Джейсон і Ніккі приходять до висновку, що якщо природа не наділила їх можливістю самостійно завести дитину, то варто звернутися до інших доступних варіантів.

Обміркувавши можливі шляхи вирішення, герої серіалу приєднуються до різних груп спільноти, що займається питаннями усиновлення дітей. Молоді люди хочуть отримати чітке уявлення про те, як потрібно пройти цей процес і що їх чекає попереду. В цей же час вони знайомляться з соціальним працівником, щоб довести йому свою повну готовність забезпечити дитину всім необхідним. Але на своєму шляху Ніккі і Джейсон постійно потрапляють в комедійні і незручні ситуації. ©Kino4ua Створити сім'ю (1, 2, 3 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?