Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бульварні жахіття / Страшні казки: Місто ангелів (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Penny Dreadful: City of Angels
Країна:
США
Режисер:
Пако Кабесас, Роксану Доусон, Шері Фоксон
Тривалість:
1 серія ~ 60 хв
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Чарівний Ліхтар
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
1938 рік. США. Лос Анджелес. Цей незвичайний час приносить країні безліч змін. Наслідки Великої депресії перемішуються з Золотим століттям Голлівуду. Широко поширюється мексикансько-американський фольклор. Відбувається різкий підйом радіоевангелізма. Організовується будівництво перших автострад. З'являються масові побоювання через загрозу Третього рейху. Одночасно з цим в місці дії серіалу «Страшні казки: Місто янголів» посилюється соціальна напруга.

Детектив Тіаго Вега отримує від керівництва завдання, яке полягає в розслідуванні жорстокого вбивства. Приступивши до вивчення матеріалів справи, офіцер розуміє, що його чекає щось більш серйозне і по-справжньому небезпечне.

Чим довше поліцейський займається розслідуванням, тим більше розкриває злочинний ланцюжок, що веде його до еліти міста. Незабаром детектив виходить на багатьох відомих людей. Йому доводиться вступити в боротьбу з могутніми силами, які керують містом. Але відступати вже занадто пізно, адже на кону не тільки справедливість, а й його життя. ©Kino4ua Бульварні жахіття / Страшні казки: Місто ангелів (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?