Kino4ua.com
PG

Таємне життя комах

Рік:
Ор. назва:
Drôles de petites bêtes
Країна:
Франція, Люксембург
Категорія:
Режисер:
Арно Бурон, Антун Крінгс
Тривалість:
01:28:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) GreenРай Studio
У центрі подій забавного і незвичайного мультфільму виявляється принцеса бджіл, що обожнює свій вулик і всіх його жителів. Звикнувши перебувати тільки на вершині вулика, одного разу героїня вибирається на вулицю, бажаючи подивитися, як живуть її подані і інші звичайні жуки. Вона спеціально не розкриває свою справжню особистість і мовчить про приналежність до королівської сім'ї, щоб все було максимально чесним. Марго не здогадувалася, що ця незапланована прогулянка покаже їй любов у всій красі. Головна героїня анімаційного фільму «Таємне життя комах» зустрічає бідного цвіркуна. Одного погляду їй вистачило, щоб закохатися. Нічого навколо не помічаючи, герої були по-справжньому щасливі. В цей час зла стара оса налетіла зі своїм військом на бджолине королівство і почала його руйнувати. Бджоли прийшли в жах і стали кликати свою принцесу на допомогу. Але зла оса вже захопила її в полон. Зневірені мешканці звернули свої погляди на Домініка, сподіваючись, що він зуміє врятувати кохану, адже любов може змусити зрушити гори і зробити неможливе. До того ж у цвіркуна є вірні і хоробрі друзі, які точно йому допоможуть! Чи вдасться Домініку і його товаришам перемогти злу і підступну осу і визволити принцесу Марго з темниці? ©Kino4ua Таємне життя комах 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?