Kino4ua.com
PG

Маленький великий герой

Рік:
Ор. назва:
Monkey King Reloaded
Країна:
США, Китай
Категорія:
Режисер:
Фелікс Іп, Пол Ван
Актори:
Тривалість:
01:13:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Пригодницько-сімейний мультфільм «Маленький великий герой» знайомить нас з мавпочкою на ім'я Санні. Головний герой народився, виріс і був вихований в комфортному зоопарку, де про нього кожен день дбали не тільки відвідувачі, але і співробітники закладу. У цьому місці Санні познайомився з різними істотами. Однак він завжди знав, що це лише мала частина життя. З дитинства він мріяв побачити іншу сторону цього світу. Але найбільше його приваблювали велику міста. Навіть у снах герой бачив справжні пригоди.

Одного разу доля вирішує дати Санні той шанс, про який він завжди так довго мріяв. І незабаром головний герой виявляється в Нью-Йорку. Тут він знаходить пригоди і нове життя. Але Санні навіть не підозрює, яка небезпека таїть мегаполіс. Крім того, незабаром йому належить знайти нових друзів і навіть зустрітися з лиходієм, який хоче поневолити світ. І лише він зможе зупинити впливового і неймовірно сильного Короля демонів, що бажає зруйнувати в пух і прах улюблене місто Санні. ©Kino4ua Маленький великий герой 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?