Kino4ua.com
480p
R

Надія на порятунок (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Saving Hope
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Морвін Бребнер, Малкольм Макрюрі
Тривалість:
00:40:54
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka
На початку 1-го сезону серіалу відбувається аварія, в якій серйозні поранення отримує головний лікар терапевтичного відділення лікарні «Хоуп-Сіон». Найсумніше те, що він як раз їхав на весілля з Алекс Рід - своєю нареченою, яка працює в цій же лікарні. На щастя, дівчина не отримує значних травм і починає боротися за життя свого коханого. У цьому їй допомагає колега Джоель Горан - хірург-професіонал з «Хоуп-Сіон». Але, не дивлячись на їх самовіддачу, Чарлі впадає в кому. Герої багатосерійної кінострічки «В надії на порятунок» продовжують намагатися вивести його з вегетативного стану, навіть не підозрюючи, що зараз відбувається з чоловіком ... Тим часом він виявляє себе всередині безплотної оболонки, не розуміючи, чи знаходиться в передсмертній агонії, або дійсно перетворився на примару. Чарлі починає знаходити в лікарні і інші душі, тіла багатьох з них вже мертві, хоча зустрічаються і ті, хто перебуває на межі. Які пригоди чекають головного героя? Чи зуміють друзі повернути його в світ живих? ©Kino4ua Надія на порятунок (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?