Kino4ua.com
R

Здоровань

Рік:
Ор. назва:
The Tall Man
Країна:
Канада, Франція
Режисер:
Паскаль Лож'є
Тривалість:
01:45:41
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Ви вірите в домових або ж бабайку? Зрозуміло, що ні, так як це всього лише страшні казки для неслухняних дітей. Але для деяких казка може перетворитися в страшну реальність. У місті Колд-Рок давно ходить легенда, що з настанням вечора серед людей з'являється високий чоловік у чорному плащі. Він викрадає дітей, але не просить після цього викупу у батьків, він взагалі нічого не просить, просто відбирає дітей. До певного моменту це залишається порожньою страшилкою і для Джулії. Вона працює медсестрою і поодинці виховує маленького сина. Саме Джулія зіткнеться з тим, кого називають Бурмило. В одну з ночей дівчина чує з кімнати сина дивні звуки. Прибігши на допомогу, героїня бачить, що ліжко малюка порожнє. Вона встигає помітити, як високий чоловік в плащі виходить з їхнього будинку і, не роздумуючи, кидається за ним у погоню. Ось тільки чи зможе Джулія повернути свого сина? І яку ціну доведеться заплатити за його повернення? ©Kino4ua Здоровань 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?