Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Заміж на 2 дні / Заміж за два дні

Рік:
Ор. назва:
Un plan parfait
Країна:
Франція
Режисер:
Паскаль Шомель
Тривалість:
01:45:13
Переклад:
Очікується
У родині Ізабель у всіх жінок перший шлюб ніколи не закінчується вдало. Після кожного весілля негайно настає розлучення. Дівчину переслідує думка: «Раптом і її чекає те, що і інших?»
Відносини Ізабель з чудовим хлопцем П'єром перейшли на новий рівень. Щаслива пара вирішує одружитися, і найближчим часом вони планують шикарне весілля. Але як же злий рок, який переслідує весь жіночий рід родини нареченої? Чи буде доля прихильна до молодят? Ізабель вирішує не випробовувати удачу і бере все в свої руки. Вона придумала безпрограшний план - вийти заміж за чоловіка, який перший погодиться фіктивно одружитися, але через два дні, відразу розлучитися. Тоді другий шлюб з її коханим неодмінно складеться вдало. Так швидко можна провернути подібне тільки в Данії, куди дівчина і вилітає негайно. У літаку їй попадається дуже дивний тип, який своєю поведінкою псує весь настрій.
Чи вдасться Ізабель втілити в реальність свій незвичайний план? Хто буде її фіктивним нареченим? На що піде божевільна наречена заради майбутнього щастя? ©Kino4ua Заміж на 2 дні / Заміж за два дні 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?