Kino4ua.com
NC-17

Колекціонер 2

Рік:
Ор. назва:
The Collection
Країна:
США
Режисер:
Маркус Данстен
Тривалість:
01:21:58
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У першій частині ми стали свідками гостросюжетної історії - жорстокий і невловимий вбивця вирізав цілі родини, щоб отримати доступ до збережених ним реліквій. Тоді в пастку маніяка потрапив умілий ведмежатник Аркін, якому дивом вдалося вижити, але от зі своїм противником він впоратися так і не зумів. У фільмі «Колекціонер 2» перед нами постає все той же герой, який на цей раз буде займатися розслідуванням викрадення дочки впливового бізнесмена. Як з'ясовується по ходу справи, за злочином стоїть все той же вбивця в шкіряній масці. Аркін знає про його винахідливості, тому починає діяти вкрай обережно, боячись зустріти пастку в самому несподіваному місці. І його побоювання не марні - кровожерливий монстр в людській подобі вже реалізує свої мерзенні плани, вибравши собі в жертви не тільки викрадену дитину, але і ще декількох людей, які перебувають в елітному закритому клубі. Чи вийде у героя зупинити ворога в цей раз? ©Kino4ua Колекціонер 2 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?