Kino4ua.com
R

Нокаут

Рік:
Ор. назва:
Haywire
Країна:
США, Ірландія
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:32:52
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті бойовика "Нокаут" молоду, привабливу дівчину Меллорі Кейн готують до служби секретного агента. Вона розумна і надзвичайно легко навчається, вона пройшла кращу підготовку, володіє бойовими мистецтвами і чудово розбирається в будь-якому вигляді зброї. Працюючи на певні спецслужби, Меллорі стала ідеальним шпигуном, якому довіряли виконання найважчих завдань. Але через деякий час Меллорі виявляє, що її зрадили жорстоко і бездушно використавши в подвійній грі.

Свої стали ворогами, вороги можливо стануть друзями і допоможуть, але пізнавши всю таємницю шпигунського світу, Меллорі може довіряти тільки собі і своєму батькові. Щоб розібратися в тому чому її підставили Меллорі належить пройти чимало випробувань і постаратися сховатися від міжнародного розшуку. Але найголовніше її завдання - це врятувати свою сім'ю від загрозливої небезпеки. ©Kino4ua Нокаут 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?