Kino4ua.com
R

Голдберги (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Goldbergs
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Адам Ф. Ґолдберг
Тривалість:
00:22:52
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows, Дубляж
Гумористичний серіал, орієнтований на дітей вісімдесятих, припаде до смаку і тим глядачам, яких залучають ретро мотиви. У центрі подій фігурують Голдберги - сімейство, що живе в одному з американських міст на початку 1980-х років. Знайомитися з історією ми будемо за допомогою Адама - одинадцятирічного Голдберга-молодшого, який регулярно потрапляє в неприємності, не перестаючи знімати все, що відбувається навколо, на відеокамеру. Мюррей і Беверлі, батьки хлопчика, не схвалюють його захоплення технікою, але нічого не можуть з цим вдіяти. Зате Попсу, дідусеві Адама, пустощі і допитливість внука подобаються, тому вісімдесятирічний старий не упускає можливості заохотити юного героя. Старший брат хлопчика Баррі захоплюється реп-музикою і намагається нав'язати Адаму свої смаки, хоча грубі рими тому абсолютно не подобаються. Є у героя ще й сестра - похмура дівчинка на ім'я Еріка, любляча влаштовувати підступи всім своїм родичам. ©Kino4ua Голдберги (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?