Kino4ua.com
R

Перехрестя Міллера

Рік:
Ор. назва:
Miller's Crossing
Країна:
США
Режисер:
Картер Барвелл
Тривалість:
01:55:41
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У звичайному американському місті всім заправляють могутні мафіозні клани, які очолюють ірландець Лео і італійський гангстер Джонні Каспар. Їхні взаємини регулюються своєрідним джентльменським кодексом етики злочинного світу. Це дозволяє Каспару звернутися до конкурента з досить незвичайним проханням: фізично усунути якогось єврея Берні, який торгує секретами мафіозі. Ірландський мафіозі відмовляється зробити це, мотивуючи це тим, що дана людина щедро оплачує свою недоторканність. Насправді ж сестра потенційної жертви Верна - коханка Лео, яку він боїться втратити.
Цинічний, холоднокровний і дуже розумний консільєрі Лео Том Рейган радить шефу відмовитися від зайвих сентиментів і зробити те, про що його просили, оскільки жодна жінка не варто десятків життів, які будуть поставлені на кін у війні мафії. У той же час Том намагається вирішити і свої проблеми: він повинен повернути букмекерові Лазару величезну суму грошей. Одночасно він обманює Лео, закрутивши любовну інтрижку з Вірною.
Незважаючи на поради досвідченого і далекоглядного помічника, Лео і далі продовжує захищати Берні. У підсумку в місті починаються грандіозні мафіозні сутички. Том виявляється між двох вогнів: його бос проганяє його через зв'язок з Вірною, а Джонні, якому він хоче здати зрадника-єврея, відправляє його на перехрестя Міллера з небезпечним завданням. Герой зробить все, щоб вижити, але чи вдасться йому залишитися на плаву? .. ©Kino4ua Перехрестя Міллера 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?