Kino4ua.com
480p
PG

Покемон (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pokemon
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Куніхіко Юяма, Норіхіко Судо, Масаміцу Хідака
Тривалість:
00:25:54
Переклад:
Українська мова НТН | Двоголосий закадровий - 1-3 сезон, НТН | Багатоголосий закадровий - 4 сезон, Одноголосий закадровий - 5, 6 сезон
Пікачу - один з найсильніших покемонів, який з невідомих причин вибрав собі в тренери молодого хлопчика на ім'я Еш. Товариші стали подорожувати разом, по дорозі відвідуючи змагання і допомагаючи людям вирішувати їх проблеми. Незабаром на шляху наших мандрівників зустрівся ще один тренер, який спеціалізувався на кам'яних покемонах, і запропонував подорожувати разом. Еш погодився, але незабаром до компанії приєдналася ще одна учасниця на ім'я Місті і її чарівні водні покемони, які частіше пустували разом, ніж готувалися до змагань. Тим більше нова супутниця виявилася небайдужа до нашого героя, що кілька ускладнило подальші переміщення. Але друзі ніколи не впадали у відчай і гордо йшли вперед, заробляючи перемогу за перемогою. І все було б ідеально, якби не трійця лиходіїв на чолі з Мяут, яка постійно виникала на шляху наших супутників, в кожній серії намагаючись викрасти Пікачу і змусити його творити зло. На щастя Еш не має наміру розлучатися зі своїм другом, а тому кожен раз виручав його з лап зловмисників. Історія ця, звичайно, досить дитяча, але досить захоплююча, а тому подивитися хоча б одну серію однозначно варто. ©Kino4ua Покемон (1, 2 Сезон) 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. мавпопорося
    мавпопорося
    21 серпня 2022 02:23
    + +6 -
    у заголовку написано, що є сезони з 1 по 6. але в плеєрі доступний лише другий сезон, а на торрентах – лише перший. що?
  2. Олена
    Олена
    15 серпня 2022 15:46
    + +1 -
    В Польщі недозволений перегляд...
  3. Valeriia
    Valeriia
    12 лютого 2022 14:13
    + -1 -
    звук приеваеться и страни звуки