Kino4ua.com
R

Кохання по дорослому

Рік:
Ор. назва:
This Is 40
Країна:
США
Режисер:
Джадд Апатоу
Тривалість:
02:13:45
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Піт - чоловік, що живе мріями і нездійсненними ідеями. Він уже досить давно в шлюбі, але пристосуватися до сімейного життя герою так і не вдалося. Чоловіка весь час відвідують думки про те, як добре було б жити холостяцьким життям, в будь-який час ходити в стриптиз-бари і насолоджуватися випивкою. Але за фактом Піт задовольняється смачними кексами і грою на планшеті. Його дружина Деббі - справжній боєць, її по праву можна назвати главою сім'ї. Мало того, що жінка робить всю домашню роботу, так вона ще залишається дуже сексуальною і красивою. Життя подружжя йшло своєю чергою, і кожен займався повсякденними справами. Але одного разу у головних героїв кінострічки «Любов по-дорослому» настав інший період, адже їм уже по 40 років. Почалися труднощі, пов'язані з віком, та ще додалася нестача фінансів. Свою роль зіграли і дочки, які раз у раз доводять своїх батьків до істерики. Зокрема старша переживає дуже складний період, і їй необхідна підтримка матері. Сорокарічні Піт і Деббі розуміють, що вони люблять один одного і здаватися просто так не збираються. Подумавши над своїми проблемами, вони прийняли рішення, що їм необхідно змінити своє життя і «відірватися», як в минулі часи. І ось герої відправляються назустріч пригодам ... Може саме це допоможе відродити їх шлюб, який ось ось розпадеться? ©Kino4ua Кохання по дорослому 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?