Kino4ua.com
480p
G

Горбань із Нотр-Даму 2

Рік:
Ор. назва:
The Hunchback of Notre Dame 2: The Secret of the Bell
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бредлі Реймонд
Тривалість:
01:05:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Друга частина мультфільму «Горбань із Нотр Дама» вийшла дуже милою, доброю і зворушливою. Символічність картини виявилася на висоті. Сцена, де головний герой плаче на сходах від розбитого горем серця, полоскотала нерви. Закручені сходи, світло одного факела, що висвітлює проліт, Квазімодо, плаче і самотній, лише жовта квітка затиснута в руці ... Це не просто мультик для дітей. Щоб отримати задоволення від роботи американських аніматорів потрібно перейнятися сюжетом мультфільму, не звертаючи уваги на графіку. Глядач повинен зрозуміти, що картина знята в 2002 році, Walt Dicney займається розробкою 2D-анімації. Очікування божевільних спецефектів - дурість вибагливого глядача.
Мораль цього мультфільму полягає в тому, що зовнішність не тільки оманлива, як у випадку з фокусником, а й не має значення, як у випадку з Квазімодо. Символ цієї ідеї втілено не тільки в героях-людях. Дзвін, прикрашений золотом і дорогоцінним каменем зсередини, з лицьового боку він виглядав як звичайний мідний дзвін і навіть Мадлен, яка шукає його за дорученням злого чарівника, не відразу це помітила. Мрія Мадлен - вирватися з лап самозакоханого ілюзіоніста. Вона збулася також і як і мрія Квазімодо про дівчину, яка полюбить його. Переглянувши «Горбань із Нотр Дама 2» в черговий раз переконуєшся, що головне - вірити і все вийде! ©Kino4ua Горбань із Нотр-Даму 2 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?