Kino4ua.com
PG

Червоні черевички та семеро гномів

Рік:
Ор. назва:
Red Shoes and the Seven Dwarfs
Країна:
Південна Корея
Категорія:
Режисер:
Сон Го Гонґ
Тривалість:
01:32:00
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Білосніжка, пригнічена несподіваним зникненням батька і його довгою відсутністю, відправляється на пошуки, заодно прихопивши чудові червоні черевички, що належать її мачусі Регіні. Коли героїня з'ясовує, що черевички мають магічну силу і дарують своєму власникові неймовірну красу, дівчина вирішує з ними не розлучатися. Незабаром Білосніжка зустрічає сімох гномів, які блукають по Казковому королівству в пошуках прекрасної принцеси, здатної зняти з них закляття і повернути справжній вигляд ... ©Kino4ua Червоні черевички та семеро гномів 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?