Kino4ua.com
G

Астерікс із Галії

Рік:
Ор. назва:
Astérix le Gaulois
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Рей Ґуссенс
Тривалість:
01:07:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Сюжет комедійного мультфільму "Астерікс із Галії" оповідає про одне невелике село, в якій живуть вільні від римської імперії галли. Їх не багато, але вони непереможні, завдяки чарівному зіллю, що додає неймовірні сили. Галли живуть добре і весело і навіть не підозрюють, що в село пробрався римський шпигун Калігула Мінус. Він повинен вивідати рецепт чарівного зілля і передати його римському сотникові Фонусу Балонусу, який прагне захопити владу в свої руки. Фонус будує підступи проти Цезаря і мріє, за допомогою чарівного зілля, скинути імператора. Шпигунові Калігулу вдалося дізнатися рецепт зілля, але мудрий і хитрий друїд приготував зовсім інший відвар. Тепер римляни, замість сили, отримають неочікуваний сюрприз. ©Kino4ua Астерікс із Галії 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?