Kino4ua.com
PG

Вікінг Вік

Рік:
Ор. назва:
Vic the Viking and the Magic Sword
Країна:
Німеччина, Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Ерік Казес
Тривалість:
01:21:26
Переклад:
Українська мова Cinema Sound Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный (Чистый звук)
Вік ще занадто молодий для того, щоб бути частиною війська вікінгів. Однак йому не терпиться скоріше довести свої сили і увійти в загін. Герой мультфільму «Вікінг Вік» мріє, що рано чи пізно доля надасть йому такий шанс.

Грізні скандинавські воїни, що стали учасниками багатьох битв, твердять хлопцеві, що йому не варто мріяти битвами і далекими плаваннями. Його батько, лідер наймогутнішого клану вікінгів, намагається дати зрозуміти своєму чаду, що йому потрібно набратися терпіння. Але молодий Вік не збирається чекати.

Одного разу сам бог Локі спускається з Асгарда в Мідгард, щоб забрати до себе в полон мати майбутнього вікінга. Йому вдається реалізувати свою затію. У цей момент Вік розуміє, що це шанс, посланий йому долею. Набравшись хоробрості і отримавши екіпірування, хлопець починає продумувати план звільнення матері.

Незабаром після цього герой мультфільму «Вікінг Вік», який не має досвіду боїв і подорожей, відправляється в дивну пригоду, наповнену безліччю нових знайомств і небезпечних ворогів, щоб спробувати пройти в місто самих богів - великий і безсмертний Асгард. Чи зможе він досягти успіху і врятувати матір від чар Локі? ©Kino4ua Вікінг Вік 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?