Kino4ua.com
G

Олівер і компанія

Рік:
Ор. назва:
Oliver & Company
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джордж Шрайбер
Тривалість:
01:13:32
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Пифагор
Барвистий, захоплюючий мультфільм "Олівер і компанія" розповідає про пригоди маленького бездомного кошеняти на ім'я Олівер, якому доля приготувала безліч випробувань. На вуличному розпродажу розібрали всіх кошенят, крім малюка Олівера. Замість теплого будинку, хороших господарів, ласки і турботи малюк виявився абсолютно один на небезпечних вулицях Нью-Йорка, де був змушений виживати самотужки.

Але знайомство з вуличним псом Доджером допомагає Оліверу навчитися деяким хитрощам, а так само дозволяє знайти нових друзів - породистих, але бродячих собак: Тіто, Ейнштейна, Ріту і Френкі. Разом друзі живуть з бездомним Фейгоном на баржі, а так само приносять йому вкрадені речі для перепродажу. Але одного разу Фейгон виявляється в біді і тоді Олівер і компанія об'єднують зусилля для порятунку свого кращого друга-господаря. ©Kino4ua Олівер і компанія 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?