Kino4ua.com
R

Темний спадок

Рік:
Ор. назва:
Inheritance
Країна:
США
Режисер:
Вон Стайн
Тривалість:
01:51:16
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlphaProject
Події картини розповідають про смерть впливового чоловіка. Залишивши цей світ, він заповідав дружині і дочці величезний спадок. Коли родичі закінчили займатися похоронами і всім, що з цим пов'язано, дочка чоловіка сконцентрувалася на те, щоб розібратися, чим вона тепер володіє, і несподівано з'ясувала, що весь спадок заповідано їй одній. Ця обставина її сильно здивувала, а потім вона прийшла до невтішного висновку - тепер все її найближче оточення знаходиться в серйозній небезпеці, не виключено, що це сталося саме через солідний спадок. З плином часу головна героїня фільму дізнається ще і про таємниці, які, на думку її батька, повинні були піти в могилу разом з ним ... ©Kino4ua Темний спадок 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?