Kino4ua.com
PG

Ім'я

Рік:
Ор. назва:
Le prénom
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Александр де Ла Петільє, Матьє Делапорт
Тривалість:
01:49:44
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Герої фільму - молода сім'я, їхні родичі та друзі. П'єр і Елізабет вирішили влаштувати вечерю, на який запросили всіх своїх рідних і друзів. І для такого масштабного заходу є суттєвий привід - Елізабет вагітна і на званій вечері вона розраховує на допомогу близьких у виборі імені для майбутнього малюка. За столом виявляються вже відомі вам герої, крім цього пару відвідав Вінсан, брат Елізабет і кращий друг П'єра. Пізніше приїхав Клод, який є другом дитинства вагітної героїні. Так само до Вінсана приєднується його дама серця. Вечеря обіцяє бути мирним заходом, під час якого гості зможуть вдосталь наговоритися. Але одне неакуратне слово при вибір імені перевертає все з ніг на голову. Друзі починають сваритися і звинувачувати один одного. Їх розбіжностям є одна проста причина - ім'я ще не народженого малюка. ©Kino4ua Ім'я 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?