Kino4ua.com
PG-13

Як украсти мільйон

Рік:
Ор. назва:
How to Steal a Million
Країна:
США
Режисер:
Вільям Вайлер
Тривалість:
02:03:23
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Художник Шарль талановитий, але його власні картини не користуються попитом. Зате він успішно продає копії картин відомих імпресіоністів, видаючи їх за справжні шедеври майстрів. Герой не боїться реалізовувати їх навіть на престижних аукціонах. Йому приходить в голову пустити в справу і сімейну реліквію - статуетку, яку виліпив його батько-скульптор. Натурницею для «Голої Венери» була мати художника, і тепер він видає статуетку за невідоме творіння Челліні. Коли герою надходить пропозиція експонувати реліквію на виставці, дочка художника Ніколь всіляко намагається відрадити його від цього ризикованого заходу, але той не боїться бути викритим і все-таки виставляє псевдо-Челліні.
Девіс Ліланд, багач і затятий колекціонер творів мистецтва, бачить статуетку, і жадає отримати її за всяку ціну, аж до одруження з дочкою власника. Але не один Девіс зацікавлений шедевром: музей робить Шарлю пропозицію про покупку експоната за мільйон доларів. Той на радощах підписує договір, не читаючи його і не бачачи, що угода відбудеться тільки після проведення експертизи. Уникнути ганьби можна єдиним способом - імітувати викрадення цінної статуетки, яка вже передана музею і надійно охороняється. Ніколь звертається за допомогою до злочинця-професіоналу, який на перевірку виявляється не тільки детективом, а й фахівцем з виявлення підробок. Чи придумає він, як вкрасти мільйон і чи погодиться викрасти дорогоцінний експонат, піддавшись на чари красуні-дочки художника? ©Kino4ua Як украсти мільйон 1966 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?