Kino4ua.com
R

Людина з залізними кулаками

Рік:
Ор. назва:
The Man with the Iron Fists
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
RZA
Тривалість:
01:35:16
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Любителям східних єдиноборств фільм «Залізний кулак» (The Man with the iron Fists) в обов'язковому порядку повинен сподобатися. Головна сюжетна лінія крутиться навколо чорношкірого коваля. У минулому раб, в сьогоденні вправний майстер, який створює смертоносну зброю для будь-кого, хто здатний заплатити. Причому він продає свої роботи протиборчим кланам. Головна мета коваля - накопичити гроші, забрати з борделя свою улюблену і виїхати з цих місць. Ще однією канвою в кінокартині служить золото імператора, за яке і борються кілька бойових кланів. Стародавній Китай є жорстоким і жителям села доводиться захищати свої будинки від зовнішніх ворогів. Звичайно ж всі знають прийоми кун-фу. Тільки за допомогою майстерної зброї коваля, колишнього раба, ченця і бойових єдиноборств жителі відстоюють свою територію. Цікавий контраст сірих будинків невеликого китайського селища і багатого оздоблення борделя, боротьби кланів за казну імператора, в якій звичайні люди не беруться до уваги, створюють атмосферу того часу. Криваві бої з холодною зброєю і застосуванням кун-фу постійно з'являються в кінокартині. Особливо глядачам повинно сподобатися виконання європейськими акторами китайських воїнів. Батлсцени зняті в дусі часів середньовіччя і східної боротьби - бездоганно. ©Kino4ua Людина з залізними кулаками 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?