Kino4ua.com
R

Гниле місто

Рік:
Ор. назва:
Broken City
Країна:
США
Режисер:
Аллен Г'юз
Тривалість:
01:48:40
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний герой кримінальної драми "Гниле місто" - колишній поліцейський Біллі Таггарт, який працює приватним детективом і береться за розслідування справ будь-якої складності. Одного разу до Біллі звертається мер міста Ніколас Хостетлер, який підозрює свою дружину в невірності. Напередодні передвиборчої гонки меру абсолютно ні до чого скандали, які стосуються сімейного життя, тому він просить Таггарта простежити за дружиною.

Докази зради добути виявилося не складно, куди складніше виявилися наслідки цієї простої, на перший погляд, справи. Але вона виявилася набагато серйознішою. У міру ведення справи детектив Таггарт стикається з брехнею, хитросплетеними інтригами і навіть вбивствами. Так, за власним не знанням, Біллі виявляється втягнутим в небезпечний вир подій. ©Kino4ua Гниле місто 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?