Kino4ua.com
R

Ось моє серце

Рік:
Ор. назва:
Behold My Heart
Країна:
США
Режисер:
Джошуа Леонард
Тривалість:
01:21:19
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Сюжет американської драми розгортається навколо жінки на ім'я Маргарет Ланг і її сина підліткового віку, якого звуть Чарлі. За сюжетом "Ось моє серце" в даний момент ця сім'я переживає найгірші часи у своєму житті. Вся справа в тому, що на них обрушилася жахлива трагедія, яка перевернула їх життя з ніг на голову.
Почалося ж усе з трагічної смерті глави сімейства, чоловіка Маргарет і батька Чарлі. З цього моменту герої змушені були почати життя з чистого аркуша. Але для того, щоб почати рухатися далі, їм доводиться вирватися за рамки звичного і ступити на незвідану територію. ©Kino4ua Ось моє серце 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?