Kino4ua.com
PG-13

Астерікс і Обелікс проти Цезаря

Рік:
Ор. назва:
Asterix et Obelix contre Cesar
Країна:
Франція, Німеччина, Італія
Режисер:
Клод Зіді
Тривалість:
01:50:01
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Легіони непереможного римського імператора Цезаря підкорюють всю Європу, в тому числі і Галію. Але крихітне галльське село їм так і не вдається підкорити: місцеві жителі вживають напій сили, який готує наділений магічними здібностями друїд Панорамікс. Скільки не намагаються пробитися в неї збирачі податків з Риму, їм доводиться повертатися з ганьбою: войовничі галли Астерікс і Обелікс проти Цезаря і його податків, тому служителів закону з ганьбою виганяють із селища.
Розгніваний імператор вирішує самостійно розібратися з бунтівниками і збирає свою непереможну армію. Але у хитрого радника Цезаря Детрігнуса є підступний план, як позбутися від непокірних: під час щорічних зборів жерців-друїдів його люди викрадають Панорамікса. Тепер готувати напій для войовничих галлів нікому, значить, вони приречені на поразку. Втім, не це кінцева мета Детрігнуса, він хоче дізнатися таємницю чудодійного зілля і, використовуючи його, захопити владу у Вічному місті.
Друзі-галли вирішують врятувати невдалого друїда. Для цього Обелікс переодягається римським легіонером і нібито веде захопленого їм в полон Астерікса в римський табір. Задоволений Детрігнус робить його своїм фаворитом, але у звільненні Панорамікса все йде не за планом, а життя самого Цезаря знаходиться в серйозній небезпеці. ©Kino4ua Астерікс і Обелікс проти Цезаря 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?