Kino4ua.com
PG

Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра

Рік:
Ор. назва:
Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Алейн Шабат
Тривалість:
01:48:01
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Правителька Єгипту Клеопатра, бажаючи показати велич свого народу римського імператора Цезаря, укладає з ним парі. Вона оголошує, що її робочі в найкоротший термін - рівно 90 днів - зведуть розкішний золотий палац. Аби не допустити залишитися осоромленою, Клеопатра вибирає для цієї мети Номернабісу - архітектора з настільки екстравагантними ідеями, що клієнти будуть утікати від нього врозтіч. Але на думку єгипетської цариці саме така людина зможе впоратися з цим відповідальним завданням, в той час як придворний архітектор Гоблінус, давній суперник Номернабісу, не звик вдаватися до інновацій. Прослухавши умови - в разі успіху зодчий отримає безліч золотих монет, а за невдачу буде кинутий на розтерзання голодним алігаторам - Номернабісу відправився в шлях до Галлії. Там, згідно з переказами, жив древній чарівник Панорамікс, який колись дружив з його батьком. Сподіваючись, що старець відкриє йому таємницю рецепту особливого напою, що додає звичайним людям надлюдську силу, Номернабісу вирішив таким чином виконати наказ цариці. Однак Панорамікс відмовився відкривати рецепт, але почувши про кару, яка чекає архітектора в разі провалу, разом з ним вирушив до Єгипту. Супроводжувати друїда зголосилися давні друзі - хитромудрий Астерікс і могутній Обелікс. Чарівне зілля Панорамікса спрацьовує, і робота з будівництва палацу активно просувається. Події кінокартини «Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра» розвиваються вдало, поки не починають активізуватися лиходії. Так підступний Гоблінус, що не готовий віддати всю славу своєму супернику, починає плести інтриги з метою зірвати будівництво. Тим же займаються і люди Цезаря, що намірився неодмінно виграти парі. ©Kino4ua Астерікс і Обелікс: Місія Клеопатра 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?