Kino4ua.com
PG-13

Термінова доставка

Рік:
Ор. назва:
Premium Rush
Країна:
США
Режисер:
Девід Кепп
Тривалість:
01:30:57
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
На самому початку кінострічки глядача знайомлять з молодим і енергійним юнаком на ім'я Вайлі. Він живе і працює в Нью-Йорку. При цьому зайнятість у героя вельми цікава - він кур'єр служби «Термінова доставка». При цьому у хлопця вже є власні професійні секрети - ніхто на роботі не знає, як юнак примудряється завжди доставляти посилки точно в строк. Але таємниця Вайлі не така вже й містична - він просто ганяє на велосипеді, то і справа намагаючись догодити під машину. І в цьому криється весь його успіх, герой здатний доставити посилку практично в будь-яке місце міста. Але з одним замовленням все йде не так просто. У Колумбійському університеті йому дали звичайний конверт, назвавши пункт призначення. При цьому заплатили за терміновість і настійно попросили відвезти посилку протягом півтори години. Ось тільки вже в перші хвилини хлопець розуміє, що конверт дуже потрібен і бандитам, і поліції, які влаштували за ним справжнє полювання. Чи зможе успішний кур'єр здійснити таку небезпечну доставку? ©Kino4ua Термінова доставка 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?