Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Низка злощасних подій (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
A Series of Unfortunate Events
Країна:
США
Режисер:
Баррі Зонненфельд, Бо Уелш, Марк Паланськи
Тривалість:
00:49:54
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDRezka Studio, LostFilm
В основі сюжетної лінії пригодницького серіалу лежить розповідь про боротьбу за життя і місце під сонечком трьох дітей, які залишилися сиротами.
Одного разу в будинку сімейства Бодлерів сталася пожежа, в якій загинули чоловік і дружина, а їх троє дітей залишилися без батьків, без даху над головою, але з величезним спадком. Але на цьому біди дітей не закінчилися ...
У їхньому житті з'являється якийсь граф, готовий взяти на себе турботу про дітей. Він забирає дітей жити до себе. Але життя дітей в його будинку стає просто нестерпною. На їхні плечі лягає вся робота по дому, та й ставлення дядечка до сиріт теж не дуже доброзичливе. Його головним завданням є позбавлення від нащадків, щоб заволодіти всім багатством, але звершенням його мерзенних планів постійно щось або хтось заважає. Але діти це зрозуміли і тепер не дають себе в образу. ©Kino4ua Низка злощасних подій (1, 2, 3 сезон) 2017, 2018, 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Dmytro
    Dmytro
    30 червня 2020 03:05
    + +5 -
    Чи буде продовження в українській озвучці? Після нашої російська якась плоска(((
    1. Kino4ua
      30 червня 2020 18:21
      + 0 -
      На жаль не можемо відповісти на це запитання. Спробуйте написати тим хто озвучував цей серіал. Т. С. Стругачка