Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Простий план

Рік:
Ор. назва:
A Simple Plan
Країна:
США, Великобританія, Німеччина, Франція, Японія
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
02:01:02
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Великі гроші, які несподівано звалилися на бідняка навряд чи принесуть йому щастя. Швидше - одні неприємності, особливо якщо гроші належать небезпечним людям. Все вищесказане випробували на собі двоє братів і їх спільний друг, які знайшли в лісі, в кабіні літака, що розбився, сумку, набиту доларами. Простий план - залишити гроші у себе, при цьому нічого не повідомляючи владі, стане фатальним для всіх трьох. Між героями все частіше почнуть спалахувати сварки, оскільки їх думки з приводу знахідки будуть відрізнятися. Одному з братів гроші повністю затуманять розум, і він буде готовий піти на все заради ілюзії майбутнього багатого життя. Ситуацію ускладнить той факт, що дуже скоро господарі сумки вийдуть на героїв. Занадто пізно трійця усвідомлює, що краще їм було взагалі не чіпати злощасну сумку. Чи зуміють герої зберегти знайдене багатство і, що важливіше, своє життя? ©Kino4ua Простий план 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?