Kino4ua.com
PG-13

Щасливчик

Рік:
Ор. назва:
The Lucky One
Країна:
США
Режисер:
Скотт Хікс
Тривалість:
01:40:53
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Основою для зворушливою кінострічки став однойменний роман, написаний відомим американським письменником. Головний герой фільму «Щасливчик» - молодий морський піхотинець, який через свою діяльність був учасником жахливих зіткнень. Він уже відслужив в Іраку і гарячих точках Афганістану. За весь цей час хлопець не «зловив» жодної кулі - на ньому взагалі немає ні подряпини. Друзі називають його неймовірним щасливчиком, а він сам дякує за свою успішність знайденій випадково фотографії, на якій зображена юна красуня. Дівчина зовсім не знайома йому, герой навіть не знає як її звуть або де вона живе. Незважаючи на це, Логан Тібо приймає рішення - коли повернеться додому, то зробить все, щоб знайти дівчину, яка не тільки врятувала його життя, але і назавжди оселилася в його серці. Але коли герої зустрінуться, то як на його визнання відреагує знайдена красуня? ©Kino4ua Щасливчик 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?