Kino4ua.com
R

Червоні вогні

Рік:
Ор. назва:
Red Lights
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Родріґо Кортес
Тривалість:
01:53:51
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
У центрі сюжету - відома на весь світ скептик Маргарет Меттісон, яка разом зі своїм асистентом Томом заробляє на життя викриттями фокусників і всіляких екстрасенсів. Уже кілька років вони розслідують діяльність дрібних шахраїв, але незабаром у парочки з'явиться шанс знову повернутися в «велику гру». На сцену повертається Сільвер - популярний раніше екстрасенс, який припинив свою діяльність дуже підозріло. За кілька днів до того, як чоловік оголосив про припинення виступів, загинула людина, яка виступала активним критиком діяльності Сільвера. Зараз же знавець екстрасенсорики знову збирається почати виступи перед публікою. Раніше Маргарет і Том уже намагалися звинуватити свого супротивника в шахрайстві, а зараз у них знову з'являється такий шанс. Чи зможуть герої довести, що чоловік працює нечесно? ©Kino4ua Червоні вогні 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?