Kino4ua.com
R

Нащадки

Рік:
Ор. назва:
The Descendants
Країна:
США
Режисер:
Александер Пейн
Тривалість:
01:55:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі сюжетних переплетень - Метт Кінг, він все своє життя присвятив свободі оточуючих. Герой фільму «Нащадки» працює юристом, але його власне життя на вільне не схоже. Останнім часом чоловік сильно залежить від своєї дружини, яка знаходиться при смерті і доживає свої останні дні в лікарні. Настільки важкі сімейні обставини штовхають Метта на відчайдушний вчинок - герой всерйоз замислюється про продаж великої земельної ділянки. Він намагається заново вчитися жити в гармонії зі своєю сім'єю, адже раніше весь свій час Метт приділяв роботі. Зараз же, перед обличчям жахливої втрати, він розуміє, як багато значать для нього близькі люди. У героя мелодрами гине дружина, але залишаються інші люди, заради яких варто жити - дві дочки. Бачачи, в якому скрутному становищі знаходиться їхній батько, дівчатка всіляко намагаються йому допомогти. Чи зруйнує смерть жінки їх тендітні відносини або навпаки, зміцнить їх ще сильніше? ©Kino4ua Нащадки 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?