Kino4ua.com
R

Марта Мерсі Мей Марлен

Рік:
Ор. назва:
Martha Marcy May Marlene
Країна:
США
Режисер:
Шон Дуркін
Тривалість:
01:41:54
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Молода дівчина Марта довгий час входила в секту, якою керував тиранічний Патрік. Однак усвідомивши, що в комуні відбувається щось нечисте, дівчина тікає і звертається по допомогу до своєї старшої сестри Люсі. Марта не може повернутися до нормального життя, їй постійно здається, що її переслідує Патрік і інші члени секти. Вона відчуває постійний панічний страх через спогадів про життя, коли жила в комуні. Люсі розуміє, що якщо так буде тривати і далі, то Марта просто збожеволіє. Щоб допомогти сестрі, їй належить розібратися в тому, що ж було такого страшного в минулому Марти. ©Kino4ua Марта Мерсі Мей Марлен 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?