Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Піноккіо

Рік:
Ор. назва:
Pinocchio
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хемільтон Лацке, Норман Фергюсон, Вілфред Джексон, Т. Хей, Джек Кінні, Білл Робертс, Бен Шарпстен
Тривалість:
01:27:44
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Гуртом
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Лялька - маріонетка ожила завдяки блакитний феї. Але вміти самостійно рухатися - не означає бути людиною. Для цього герою треба проявитися в добрих справах. Взявши свого вірного друга цвіркуна, наш герой вирушає в далеку подорож, де його чекає безліч неймовірних пригод. По дорозі вони зустрінуть лялькаря жадібного та підступного Стромболі, побувають на оманному Острові задоволень, де збирають всіх неслухняних хлопчиків, а потім перетворюють їх на ослів і продають на ринку. А шукаючи свого батька - майстра Джепетто, Піноккіо потрапить в черево жахливого кита. Але як і годиться всім казкам, нас чекає щасливий кінець. ©Kino4ua Піноккіо 1940 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?