Kino4ua.com
G

Геркулес

Рік:
Ор. назва:
Hercules
Країна:
США, Франція
Категорія:
Режисер:
Рон Клементс, Джон Маскер
Тривалість:
01:33:12
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Коли у володаря грецького Олімпу, Зевса, народжується син, названий Геркулесом, цьому радіє все його оточення, окрім Аїда. Але неприязнь повелителя царства мертвих до героя стає ще сильніше, коли він чує пророцтво, згідно з яким через 18 років Аїду вдасться захопити владу на Олімпі. Однак його попереджають, що перешкодити цьому зможе Геркулес. Щоб уникнути несприятливого результату, Аїд віддає наказ бісам Болі і Паніці викрасти новонародженого і дати йому еліксир, який зробить його смертним, а потім остаточно розправитися з ним. В результаті поплічники Аїда справляються тільки з першою частиною плану. Еліксир виявляється не випитим до кінця, тому частину своєї сили немовля зберігає. Пізніше він потрапляє до бездітних Алкмене і Амфітріону. В образі змій демони спробують вкусити дитину, але Геркулес легко розправляється з ними. Після цієї невдачі біси повертаються в свій світ, домовившись приховати від Аїда те, що хлопчик залишився в живих. У підлітковому віці Геркулес починає відчувати сором через свою величезну силу, адже оточуючі побоюються і цураються його. Одного разу юнак випадково повністю розгромив ринок, після чого прийомні мати і батько розповідають йому всю правду. Отримавши від них медальйон, разом з яким вони знайшли його, Геркулес іде в храм Зевса. Там перед ним оживає статуя Зевса, шокуючи гостя, а трохи пізніше повідомляє йому, що він - його син. Після цього батько пояснює синові, що йому буде дозволено повернутися на Олімп тільки після звершення героїчного подвигу. ©Kino4ua Геркулес 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?