Kino4ua.com
PG

Агент Джонні Інгліш: Перезапуск

Рік:
Ор. назва:
Johnny English Reborn
Країна:
США, Франція, Великобританія
Режисер:
Олівер Паркер
Тривалість:
01:41:21
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Британський комедійний фільм «Агент Джонні Інгліш: Перезапуск», пропонує глядачеві, як і перша частина, зануритися в пародію на шпигунські бойовики.

Сюжетна дія розгортається через вісім років після подій, які глядач спостерігав в минулій частині. З тих пір кар'єра легендарного Джонні Інгліша розвивається не в тому напрямку, про який він мріяв. З'ясовується, що за п'ять років до подій фільму його направили з черговим секретним завданням в Мозамбік, проте його місія закінчилася повним провалом і привела до тяжких наслідків.

З цього моменту він вирішив кинути свою шпигунську діяльність і оселився в монастирі, розташованому в тибетських горах. Тут він ховається не тільки від своїх колишніх колег, а й від усіх людей, відчуваючи постійне відчуття жалю і сорому. Крім того, йому не хочеться знову вислуховувати звинувачення на свою адресу. Перебуваючи в меланхолії і відчуваючи апатію, герой фільму «Агент Джонні Інгліш: Перезавантаження» все ж мріє отримати ще один шанс. І доля, йому його надає. Британська розвідка знову потребує його послуг і зробить все, щоб повернути його до ладу. ©Kino4ua Агент Джонні Інгліш: Перезапуск 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?