Kino4ua.com
PG

Агент Джонні Інгліш

Рік:
Ор. назва:
Johnny English
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Пітер Говітт
Тривалість:
01:27:25
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Великобританія в паніці: на континенті з недавніх пір зріє ворожа змова, в її центрі - якийсь Паскаль Саваж, успішний бізнесмен, французький мільярдер, який задумав зайняти престол і стати єдиним правителем сполученого королівства. Що не дивно, адже в венах Паскаля тече кров самого Вільяма Завойовника! Саваж хоче домогтися одноосібної і безмежної влади не заради благих спонукань, в його планах перетворити цілу державу у в'язницю. Безсумнівно, подібний заклад, що розкинувся по всій території Великобританії, буде найбільшим в світі, і багато держав заплатять хороші гроші, щоб отримати дозвіл містити в стінах цієї в'язниці ув'язнених. Все, що потрібно Паскалю для здійснення свого підступного плану, - стягнути корону і підмінити архієпископа іншою людиною. Звичайно, агенти її Величності, вірою і правдою служили Королеві в британській розвідці МІ-7, не збиралися допускати подібного свавілля. Ось тільки зовсім недавно всі вони раптово загинули під час вибуху під час похорону головного шпигуна спецслужби. Єдиний що вижив - агент Джонні Інгліш, який всю службу сидів в канцелярському відділі, та й сам по собі неуважний, смішний і дурний. А той фатальний вибух частково лежить на його совісті. Але так вже вийшло, що тепер він - остання надія Британії. Нічого не вдієш, доведеться Джонні взяти себе в руки і дати відсіч нахабному Паскалю Саважу і його прислужникам, відстояти честь держави і повернути владу справжній Королеві. ©Kino4ua Агент Джонні Інгліш 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?