Kino4ua.com
480p
R

Ренегат (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Renegade
Країна:
США
Режисер:
Стівен Джей Каннелл
Тривалість:
00:44:54
Переклад:
Українська мова ICTV | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Визгунов
Це історія про безжурного авантюриста і дрібного шахраєві Люку, який веде безтурботне існування за принципом «тут і зараз» і зовсім не замислюються про день завтрашній. Але одного разу в його житті настає воістину переломний момент, оскільки він погоджується стати опікуном для неповнолітнього сина свого нерозлучного друга на прізвисько Лось, який в даний час відбуває тюремний термін. Вся справа в тому, що турботливий батько придбав для свого спадкоємця Метта будинок і землю десь на просторах штату Арізона, куди тепер і слід відправитися хлопцеві разом зі своїм легковажним наставником, щоб вступити в свої законні права. З цього епізоду починається захоплююча подорож двох на перший погляд абсолютно не схожих людей, яким належить подолати безліч пригод і небезпек на шляху до заповітної мети. ©Kino4ua Ренегат (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Юрій
    Юрій
    22 червня 2020 21:05
    + 0 -
    Анoтацію перепишіть, невірна!!!!
    Дякую за серіал!!!
    класний