Kino4ua.com
HD 720p
R

Злочин у раю (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Death in Paradise
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Кіт Боук
Тривалість:
00:53:54
Переклад:
Українська мова Сонце | Двоголосий закадровий - 1-7 сезон, НТН | Двоголосий закадровий - 8 сезон
Переклад:
Російською - ColdFilm, Octopus
Курортний острів, що знаходиться в Карибському морі, - місце, де мріють побувати багато хто. Цей райський куточок завжди брав туристів з різних країн у величезних кількостях. Однак незрозуміло, чому тут такий високий рівень злочинності - вбивства відбуваються із завидною постійністю. Місцевий детектив, незважаючи на досить великий досвід і повну віддачу справі, не здатний впоратися з кримінальними структурами: бандити завжди випереджають його. Жителям острова доводиться просто змиритися і жити в страху.
Рішення проблеми знаходиться саме собою. На превеликий жаль, виконуючи свій професійний обов'язок, місцевий детектив виявляється убитим. Залишати острів без детектива не можна, тому туди відправляють Річарда Пула - досвідченого і кваліфікованого фахівця. Однак тропічна природа, палюче сонце, високі пальми, море і золотистий пісок не приваблюють Річарда, а, відверто кажучи, дратують його. Головному герою серіалу «Смерть у раю» доведеться пересилити себе і нарешті побороти злочинність, яка досягла свого піку. Однак робота талановитого детектива затьмарюється ненавистю до цього місця, що стає причиною безлічі незручних ситуацій. ©Kino4ua Злочин у раю (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Аліна
    Аліна
    26 липня 2022 22:11
    + +3 -
    • Люблю цей серіал: і інтрига, і гумор, і краєвиди чудові)))
  2. Serhiy Pozdnyakov
    Serhiy Pozdnyakov
    4 грудня 2021 20:54
    + +20 -
    А де 10 сезон українською???? 

    Якщо російською,дивитися не буду.
    1. Kino4ua
      4 грудня 2021 20:59
      + +5 -
      На жаль 10 сезон тільки російською (((