Kino4ua.com
R

Чорний дрізд

Рік:
Ор. назва:
Deadfall
Країна:
США, Франція
Режисер:
Штефан Руцовіцкі
Тривалість:
01:34:38
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет стрімко розгортається навколо зухвалого пограбування в Лас-Вегасі. Його скоїли троє невідомих. Глядачам фільму «Чорний дрізд» відразу ж стане відомо, що пограбували казино троє людей з Канади - двоє друзів і сестра одного з них. Намагаючись сховатися від правосуддя, вони потрапляють в страшну аварію на шосе серед великого лісу. В автокатастрофі гине водій, і виживають лише брат з сестрою. Тепер герої знаходяться в ще більш складних обставинах - вони без зброї, поранені, за ними женуться поліцейські, а до кордону залишається ще кілька десятків кілометрів. Вони намагаються подолати цю відстань пішки, але на шляху з'являється безліч небезпечних перешкод. І деякі з них герої зовсім не очікували. Їм належить піти в сторону рідної країни різними шляхами, а коли брат і сестра знову зустрінуться, то все буде по-іншому. Дівчина по дорозі закохується в незнайомця, який теж ховається від правоохоронців. Разом вони спробують дістатися до кордону, але зробити це буде практично неможливо ... ©Kino4ua Чорний дрізд 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?