Kino4ua.com
PG-13

Коломбіана

Рік:
Ор. назва:
Colombiana
Країна:
США, Франція
Режисер:
Олівье Мегатон
Тривалість:
01:43:27
Переклад:
Українська мова Кіно HD | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Люк Бессон і постановник фільму «Коломбіана» Олів'є Мегатон подарували світовому кіно нову Диву - американку Зої Солдану. До ролі Каталеї, Кати в «Коломбіані» Зої Солдана знімалася у величезній кількості фільмів, але її талант розкрився саме в цій кінокартині.

Дівчинка, на очах у якої вбили батьків (Кату в дитинстві грає Амандля Стренберг), стає кілером. На вибір професії вплинуло бажання героїні самій розібратися в нерозкритій справі про вбивство подружжя Рестрелло. Спочатку кінокартина планувалася, як сіквел «Леона», на жаль, цього не сталося, (хоча загальний сюжетний хід схожий: і там, і там сім'ю знищують через наркотики, і там, і там героїня діє не зовсім в поодинці), але наставника дівчинки в «високому мистецтві вбивств», Еміліо, дуже непогано зіграв новозеландець Кліф Кертіс, хоча повної заміни Рено не вийшло. Подивившись це кіно - ви побачите каскад бійок і погонь, холоднокровні вбивства (особливо вражає, як Ката опанувала снайперську гвинтівку), і божевільний паркур, який так міцно влаштувався в більшості фільмів Бессона.

Чи зможе героїня, як Матільда у «Леоні», нарешті, завершити свою помсту, і, найскладніше - повернутися після серії вбивств в звичайний світ, адже навіть її улюблений спочатку не здогадується, яку роботу вибрала собі його подруга? Радимо дивитися «Коломбіану» всім любителям гостросюжетних розслідувань, крутого екшена на тлі ліричних відносин і - детективних головоломок. Адже героїні треба не тільки вбивати, щоб мстити, але і замітати сліди від переслідувань ФБР. ©Kino4ua Коломбіана 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?