Kino4ua.com
R

Війна Богів: Безсмертні

Рік:
Ор. назва:
Immortals
Країна:
США
Режисер:
Тарсем Сінґ
Тривалість:
01:50:26
Переклад:
Українська мова Кіно HD | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Епічний сюжет переносить свого глядача в чарівний світ, який не був покинутий Богами. Але не всі люди раді цьому факту. Жадібний цар по імені Гіперіон зібрався скинути повелителів неба з вершини Олімпу на землю. Заради своїх підступних цілей чоловік добуває легендарний лук, зроблений сотні років назад Аресом - божеством, що відповідає за військові конфлікти. За допомогою цієї зброї Гіперіон здійснює жахливий вчинок, який може призвести до неприємностей для всіх жителів цього світу - він випускає з ув'язнення титанів, схованих Зевсом під землю тисячі років тому. Заручившись підтримкою звільнених монстрів, він загрожує Богам швидкою поразкою. І все дійсно складеться так сумно, якщо наймогутніших істот не врятує Тесей. Герой фільму «Війна Богів: Безсмертні» повинен битися з Титанами і перемогти Гіперіона, інакше весь світ буде зруйнований, а управляти всім сущим буде не розсудливий Зевс, а безумство жадібного Гіперіона. ©Kino4ua Війна Богів: Безсмертні 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?